El premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018-2019, un reconeixement a l'economia social i cooperativa

El darrer 19 de setembre va tenir lloc el lliurament del premi Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat 2018-2019, un reconeixement a les entitats d'economia social del territori que destaquen per la seva vocació social, per ser sostenibles, per intercooperar, per ser projectes innovadors, per disposar de pla formatiu que fomenta el coneixement de l'economia social i solidària i per aplicar criteris de transparència, qualitat laboral, l'ús de les noves tecnologies i el respecte amb el medi ambient.

L'acte, conduït per na Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, ha comptat amb la participació de 10 entitats, d’entre les quals es destaca Solidança E.I l'entitat guanyadora d'enguany, entitat sense ànim de lucre que té per objectiu la inserció i inclusió social.

El segon reconeixement ha estat pel CPS Francesc Palau, entitat que destaca per la seva atenció a les persones més vulnerables a través de l'acollida, l'orientació, la formació i la inclusió.

El tercer premi ha sigut per Fundació Cassià Just, empresa d'economia social i solidària que ofereix llocs de treball de qualitat per a persones amb fragilitats mentals o amb risc d'exclusió social.

A més, s'ha convidat a la participació de la “Fira de l'Economia Social i Cooperativa del Baix Llobregat 2019” (FESCDBLL) a totes les entitats candidates d’aquesta edició.

L'Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat és una iniciativa sorgida a partir de l'aliança de diversos actors públics i privats de l'economia social territorial, promoguda pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb l'objectiu de donar a conèixer l'economia social, el tercer sector i les cooperatives.

L'Ateneu forma part de la xarxa d'ateneus cooperatius, format per 14 ateneus i més de 130 entitats públiques i privades.

Per a més informació:

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET