Icon of a medal
36
Institucions i empreses
Icon of users
15.000
Alumnes
Icon of a clock inside a arrow
10.000
Hores de formació

Formació online

SABER-NE MÉS

Formació en Igualtat de gènere

Perspectiva de gènere a l’educació

Formació per al professorat dels centres educatius o AMPAs en la qual es treballen els conceptes claus de la igualtat i la manera com aplicar la perspectiva de gènere en el conjunt de la comunitat educativa.

Perspectiva de gènere a les entitats

Taller específic per sensibilitzar vers la igualtat de gènere a les entitats municipals. Es tracta la sensibilització vers la igualtat de gènere, els conceptes claus i com aplicar-los a les entitats i als seus projectes.

Micromasclismes a l’àmbit laboral

Aquest curs té per objectiu proporcionar una conceptualització clau en matèria d’igualtat de gènere a l’àmbit laboral, de manera específica, els micromasclismes: com identificar el masclisme quotidià i de quina manera ens afecta a l’àmbit personal, social i laboral.

Aplicació de la perspectiva de gènere al lloc de treball

Curs personalitzat al propi lloc de treball: es proporciona una breu i sintètica aproximació de la perspectiva de gènere i les claus per aplicar-la a la feina.

Claus per la incorporació de la transversalitat de gènere

S’aprendrà com analitzar i identificar les dimensions de la desigualtat de gènere i es proporcionaran estratègies per a la introducció de la perspectiva de gènere dins de tots els àmbits de treball.

Avaluació i elaboració de plans d’igualtat interns

Aquest curs proporciona les eines bàsiques per a l’avaluació i elaboració de Plans d’Igualtat Interns. Es treballen conceptes claus, la perspectiva de gènere a les organitzacions i les metodologies de diagnòstic, planificació i avaluació.

Prevenció de l’assetjament sexual, per raó de sexe i per conductes LGTBfòbiques

En aquesta formació s’aprendrà a identificar l’assetjament sexual i per raó de sexe a la feina i es donaran a conèixer les eines i protocols de prevenció, actuació i resolució de situacions d’assetjament sexual i per raó de sexe de l’organització.

Formació en lideratge

Lideratge conscient

Taller que proporciona eines i habilitats de lideratge i comunicació treballant a partir dels propis valors de cada persona per tal de desenvolupar al màxim les pròpies competències.

Estratègies de lideratge femení

En aquest taller es treballaran eines i estratègies bàsiques per visibilitzar i potenciar les qualitats del lideratge i talent femení que es pot aplicar en els àmbits personal, professional, relacional i social. Es treballen les emocions que dificulten el procés de lideratge i es pot elaborar un pla de lideratge propi.

Treball en equip

Són càpsules de creixement. Treballem a fi de potenciar les qualitats d’un equip de treball, millorar la motivació d’un col·lectiu per ajudar a potenciar les capacitats de lideratge de les persones. Sens dubte formar-se en aquest àmbit és la millor inversió a nivell organitzatiu, empresarial, humà i personal.

Formació en anàlisi de dades i metodologia

Disseny d’indicadors

Curs per introduir els conceptes clau dels indicadors (tipologies i funcions) i aprendre estratègies per a dissenyar-los i implementar-los de forma pràctica amb exemples per al propi lloc de treball.

Construcció d’indicadors de gènere

S’introduirà la conceptualització dels indicadors (tipologies i funcions) i s’aprendrà la metodologia per construir indicadors de gènere i elaborar un sistema integral d’indicadors.

Participació ciutadana als XXi

Govern obert i principals lleis d’àmbit municipal com la llei de transparència.

Tècniques de participació ciutadana

S’introduirà la conceptualització dels indicadors (tipologies i funcions) i s’aprendrà la metodologia per construir indicadors de gènere i elaborar un sistema integral d’indicadors.

Contacta’ns i parlem.

Estarem encantades d’ajudar-te.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET