Presentació de l’Estudi L'impacte de les violències masclistes a les dones amb diversitat funcional de Terrassa

Les violències masclistes contra les dones amb discapacitat són molt preocupants i tenen una gran prevalença en la nostra societat.

Ahir es va presentar en roda de premsa la diagnosi “L'impacte de les violències masclistes a les dones amb capacitats diverses de Terrassa”, un estudi demandat històricament per part del col·lectiu i per la Comissió Dones amb Capacitats Diverses de la Taula de Capacitats Diverses i Accessibilitat i elaborat arrel de la proposta de resolució aprovada al primer Ple de Dones de l’Ajuntament de Terrassa.

L’informe té la voluntat de visibilitzar l’impacte de la violència masclista en les dones amb diversitat funcional a Terrassa a través dels testimonis i retrats de dones amb discapacitat en primera persona, de professionals compromeses i famílies amb filles amb diversitat funcional, per ajudar a crear una narrativa crítica i constructiva.

La roda de premsa va comptar amb una presentació institucional de l’estudi per part de la Regidora de Capacitats diverses, Mónica Polo Rubia i la Regidora de Polítiques de Gènere, Núria Marín García de l’Ajuntament de Terrassa. Blanca Moreno, sociòloga i directora de la Consultoria MiT, va presentar els eixos transversals treballats en el desenvolupament de la diagnosi, així com els principals resultats, conclusions i recomanacions.

Podeu consultar seguidament la Roda de premsa de Presentació de la diagnosi 'L'impacte de la violència masclista en dones amb capacitats diverses':

Foto final a la Roda de Premsa.

Per saber-ne més:

Segueix-nos a instagram @consultoriamit


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET