8 de Març: Per un present i un futur feminista

Des de la Consultoria MiT, ens sumem a la reivindicació del 8 de Març: Dia Internacional de les Dones. Continuem treballant amb l'objectiu d'eliminar tota forma de discriminació envers les dones, promoure l'apoderament i aconseguir la participació plena de les dones en la societat: El 8M és cada Dia.

En el marc del 8M, comptem amb una agenda plena d'actes on donem suport i participem en diferents campanyes impulsades des d'administracions públiques, així com visibilitzem la feina feta i ens fem ressò de l'esforç de les entitats de dones en la lluita cap a la igualtat de gènere.

Us convidem a assistir als següents actes en el marc del 8M, en colaboració amb l'Ajuntament de Begues, l'Ajuntament de Gavà i l'Ajuntament de Rubí on, Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, participarà com a socióloga i experta en polítiques d'innovació de gènere.

Presentació de la diagnosi del Pla d'Igualtat de Begues per part de Blanca Moreno, adreçada a tota la ciutadania en el marc del 8M.
Presentació- xerrada del llibre "Cambra sense finestres" el dia 9 de març a Begues a càrrec de Xavier Lahoz i Blanca Moreno.
Xerrada sobre Feminisme i Sororitat a càrrec de Blanca Moreno, adreçada al personal de l'Ajuntament de Gavà.
Jornades feministes a Rubí, amb Blanca Moreno Triguero i Karina Gibert.

Per saber-ne més:

Segueix-nos a instagram @consultoriamit


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET