Blanca Moreno, al Diari Vallès Econòmic “Cal posar la gestió del coneixement al servei de les pimes"

La directora de la Consultoria MiT reflexiona al Diari Vallès Econòmic sobre la importància de la gestió del coneixement a les pimes.

Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT i presidenta de l' Associació de Dones Empresàries del Vallès (ADE Vallès), ha participat de nou amb un article d’opinió al Diari Vallès Econòmic on ha posat de manifest la importància de la gestió del coneixement a les petites i mitjanes empreses.

Les pimes també han de gestionar i analitzar contínuament volums d’informació i, per tant, s’han de dotar d’estratègies que permetin optimitzar la presa de decisions. En aquest sentit, eines com les de business intelligence són importants per a la subsistència de les petites empreses.

Tal i com afirma Moreno, “La tecnologia, l’estratègia, la investigació i la formació no són terreny exclusiu de les grans empreses en la mesura que la presa de decisions tampoc ho és”.

Vallès Econòmic és un un suplement mensual que s'encarta a El Diari del Vallès (gratuït) i el NEWTime (de pagament), dos mitjans del Vallès Occidental.

Enllaços
Web del Diari del Vallès

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET