Conferència: la igualtat és cosa de tothom. Implica’t!

La sociòloga i directora de la Consultoria MiT, Blanca Moreno Triguero, va impartir una conferència en el marc de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella el passat 14 de març a les 18:30h.

L’Aula d’Extensió Universitària acull cada any conferències d’experts i expertes de l’àmbit cultural i intel·lectual amb l’objectiu de difondre el coneixement a tots els socis i sòcies que en formin part.

La Blanca Moreno Triguero, enguany va ser convidada per parlar sobre la importància de la igualtat de gènere que té per objectiu eradicar les discriminacions entre homes i dones existents en la nostra societat i que impregnen molts àmbits de la nostra vida quotidiana.

Aquesta conferència, on es van treballar conceptes clau i on van assistir prop de 150 persones, va destacar la importància de ser conscient d’allò que un mateix o una mateixa ha viscut al llarg de la seva trajectòria vital més que el coneixement teòric que es pugui despendre per tal d’assegurar una major comprensió de la realitat del per què es continuen perpetuant les discriminacions sexistes.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET