Els mitjans de comunicació fan ressò de l'estudi de MiT sobre la violència de gènere

El passat dilluns 24 de novembre es va presentar  "l'informe anual sobre l'impacte de la violència contra les dones", elaborat per MiT, a l'ajuntament de Sant Cugat.

Tal i com apunta l'informe el darrer any 2014 els serveis de Sant Cugat van detectar un 16% menys de casos de violència de gènere que l'any 2013.

L'informe ha estat elaborat gràcies a la recollida d'informació periòdica que fan els diferents serveis de Sant Cugat que col·laboren en la lluita contra la violència masclista: els serveis que presta DonaInformació, el Servei d'Assessorament Jurídic per a Dones (PADI), el grup terapèutic, el servei d'atenció als infants i adolescents, Teleassistència Mòbil (TAM), Serveis Socials, Punt de Trobada Familiar, els CAP, la Policia Local i els Mossos d'Esquadra.

MiT ha transformat aquestes dades i n'ha generat coneixement útil fent un anàlisi exhaustiu de tots els perfils de dones afectades; d'aquesta manera, és més fàcil detectar el focus on cal actuar i emprendre accions de prevenció.

No obstant això, tal i com indica la directora de MiT, Blanca Moreno, aquests casos "són només la punta de l'iceberg" i cal seguir sumant esforços per combatre la violència masclista. Per aquest motiu, des de MiT, seguirem lluitant per la causa a través de la col·laboració amb altres empreses i entitats.

Enllaços
cugat.cat
totsantcugat.cat

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET