Blanca Moreno comparteix un diàleg amb empresàries en una jornada per a dones emprenedores

La directora de MiT ha participat en la jornada “Alimenta el teu negoci!", organitzada per la Diputació de Barcelona, l'associació Dóna’t un Impuls i l'Ajuntament de Mataró.

Al voltant de 150 dones van participar dissabte passat, 7 de març, en les jornades per a dones empresàries i emprenedores “Alimenta el teu negoci!”, organitzades per la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Mataró i l'associació Dóna’t un impuls en el marc del Dia Internacional de les Dones.

Els objectius de la jornades, que van tenir lloc en el TecnoCampus de Mataró, van ser donar major visibilitat social i empresarial a la dona, oferir informació rellevant per a la creació i/o desenvolupament dels seus negocis i generar un espai d'intercanvi entre les assistents. La directora de la consultora MiT, Blanca Moreno, va participar en un diàleg obert amb altres dones empresàries, entre les quals es trobaven la presidenta d'Armand Bassi, Núria Basi i la directora de l’Escola Universitària del Maresme en el TecnoCampus. Elisabet Solsona, cap d'informatius de Mataró Ràdio, va ser l'encarregada de moderar la tertúlia.

Dóna’t un Impuls és una Associació sense ànim de lucre que ofereix suport per enfortir i impulsar negocis liderats per a dones de la província de Barcelona. La seva finalitat és promoure les relacions interprofessionals del col·llectiu d’empresàries i emprenedores que ho conformen, fomentar el networking, reforçar a través de la mentoria l’establiment de nous negocis dirigits per dones, així com millorar la gestió dels ja existents, entre d’altres.

Enllaços

Web de l’Associació Dóna’t un Impuls

Enllaç al programa de la jornada

Nota de premsa de la jornada

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET