MiT finalitza l’avaluació de polítiques publiques i el disseny del II Pla d’Igualtat

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, s’ha desenvolupat una avaluació de polítiques publiques i una posterior elaboració del II Pla d'Igualtat per a la ciutadania a Mataró.

Aquest procés s'emmarca dins la metodologia que inclou una primera fase d'avaluació de la política pública de l'Ajuntament de Mataró en el marc de l'anterior Pla per tal de plantejar, de forma clara, els nous reptes a assolir dins de la cultura de treball transversal. En la segona fase s’ha treballat, de manera estratègica, una diagnosi municipal per determinar quins són els punts forts i els punts de millora que quedaran recollits en el pla d’accions.

Es posa en valor el treball compartit amb les entitats de la ciutat, les dones d’origen estranger, les professionals altament qualificades i el Consell Municipal d’Igualtat Dona-Home on s’han cercat aliances.

A la foto, la Regidora de Família de l'Ajuntament de Mataró, Olga Ortiz; amb Isabel Rodríguez de la Diputació de Barcelona i Blanca Moreno de Consultoria MiT.

 

Enllaços

Veure servei

 

 

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET