“Em sento més segura quan vosaltres hi sou” “Gràcies per ser aquí” “Queda molta feina per fer” 

La Consultoria MiT forma part de la Xarxa Territorial dels #PuntsLilaDiba i desenvolupa més de 20 Punts Liles a l’estiu

Durant els mesos de juliol a setembre la Consultoria MiT, a través de la Xarxa Territorial de Punts Lila de la Diputació de Barcelona, ha refermat un estiu més el seu compromís en combatre les violències masclistes i LGTBIfòbiques.

De quina manera? Ocupant l’espai públic des de la mirada preventiva, aportant visibilitat a la tolerància zero vers les violències masclistes i fent pedagogia de la igualtat de gènere.

Les agents preventives, formades en gènere i prevenció i actuació en casos d'agressió o discriminació sexual, han informat i sensibilitzat al jovent en les festes majors i també en La Pride LGTBI, en una diada castellera i en espais d'oci nocturn i diürn a municipis de tota l'àrea de la província de Barcelona, com Castelldefels, Vilafranca del Penedès, Sant Quirze del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Castellet, Moià, entre d’altres.

Font: Ajuntament de Canyelles

Els Punts Liles tenen una bona acollida per part de les persones assistents als esdeveniments festius. Cal ressaltar les frases literals d’agraïment recurrents com  “Gràcies per ser aquí”, “Em sento més segura quan vosaltres hi sou”, "No sabia com explicar-li als meus fills, "Moltes gràcies per fer-ho tan fàcil", i la gran complicitat de les agents amb les assistents als Punts Liles, que aprofitaven per explicar vivències en confiança.

Com moltes persones ens han confiat, falta molta feina per fer i urgeix la necessitat de continuar apostant per aquests recursos i reforçar la coordinació de tots els agents que intervenen en els circuits i protocols d'oci nocturn, així com implicar a tota a la ciutadania en la lluita per la igualtat de gènere i del col·lectiu LGTBI.

Algunes imatges dels Punts Liles:

Font: Ajuntament de Canyelles
Font: Ajuntament de Castelldefels
Font: Diputació de Barcelona
Font: Diputació de Barcelona
Font: Ajuntament de Castelldefels
Font: Consultoria MiT
Font: Consultoria MiT

Enllaços d'interés:

https://consultoriamit.com/category/punt-lila/

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET