Et preocupa que nens i nenes i adolescents reprodueixin valors sexistes? La coeducació com a eina clau per transformar la nostra societat

La conferència impartida per la sociòloga Blanca Moreno és el punt de sortida a la formació sobre la incorporació de la perspectiva de gènere a l’educació per al professorat dels centres educatius de Sant Just Desvern.

Professorat, estudiants, entitats i persones vinculades a l'educació no formal han assistit a la conferència sobre perspectiva de gènere i educació duta a terme a Sant Just Desvern aquest dimarts 6 de febrer. Durant la conferència, Blanca Moreno ha destacat com la introducció de la perspectiva de gènere a l’educació permet reconèixer les potencialitats i individualitats de tot l’alumnat independentment del seu sexe i així potenciar la igualtat real d’oportunitats.

Aquesta conferència oberta s'emmarca en la formació sobre coeducació que MiT desenvolupa per al professorat dels centres educatius de Sant Just Desvern. La formació, que s’impartirà en sessions mensuals fins el mes de maig, té per objectiu capacitar i obrir un debat amb  el professorat dels centres educatius de Sant Just Desvern per tal de facilitar el treball des de la perspectiva de gènere amb el conjunt de la comunitat educativa.

La formació vol potenciar el treball en xarxa entre professionals dels centres educatius així com facilitar el treball coeducatiu amb les famílies i l’alumnat.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET