La Consultoria MiT se suma a les reivindicacions del 25N Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència vers les Dones

No és normal, es violència!

Avui 25N, des de l'equip de la Consultoria MiT, ens sumem a les reivindicacions del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència envers les Dones i considerem necessari enfortir les estratègies comunitàries dels models d'abordatge integral a la violència masclista.

De quina manera? Assegurant la integritat i la coordinació de les accions a nivell comunitari, tant a les institucions com a les organitzacions i entitats de societat civil.

En aquest sentit, volem formar part d'aquesta lluita cap a l’erradicació de qualsevol classe de violència contra les dones i nenes i col·laborem exhaustivament amb l'impuls de projectes com:

  • Protocols per a la prevenció i l'abordatge d’assetjament sexual, per raó de sexe, identitat de gènere i orientació sexual a l'àmbit laboral
  • Protocols per a la prevenció, la detecció i l’acció davant les violències sexuals a l'àmbit dels #esports
  • Plans locals seguretat des de la #perspectivadegènere
  • Formacions adreçades a les Policies Locals, professionals que intervenen en violències, infància i adolescència, grups de dones, etcètera.
  • Punts Liles per a Festes Majors i espais d'oci diürns i nocturn segurs

En el marc del 25N, comptem amb una agenda plena d'actes on donem suport a les campanyes impulsades des de les diferents administracions públiques, entitats i col·lectius de dones.

Enllaços d'interès:

https://www.diba.cat/es/web/25n

https://igualtat.gencat.cat/ca/actualitat/campanyes/2023-25N-dia-per-lerradicacio-de-la-violencia-vers-les-dones/

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET