La igualtat de gènere és cosa de tothom. Implica't!

Conferència sobre la igualtat entre dones i homes a càrrec de la sociòloga, Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT a l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra.

El passat 9 d’abril va tenir lloc la conferència sobre la igualtat com a repte comú al Masnou, dins la programació de conferències de l’Aula d’Extensió Universitària del Masnou.

La jornada, que va comptar amb l’assistència d’un centenar de persones, va tenir com a objectiu una reflexió participativa al voltant de la necessitat de comptar amb polítiques d’igualtat de gènere i se centrava en la importància del feminisme per tal d’aconseguir trencar amb les discriminacions que pateixen les dones i caminar plegades cap a una societat lliure de masclisme i desigualtats.

Entre la ponent, Blanca Moreno directora de la Consultoria MiT, i les persones assistents es va crear un espai de diàleg i aportacions, que reflexionaven entorn la necessitat d’educar en el feminisme i els reptes que sorgeixen com a societat, en l'educació en la infància, en les ocupacions i en la quotidianitat.

 

Per saber-ne més:

 

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET