On som les dones? MiT participa a la 7a Jornada Emprenem sobre lideratge i bretxa salarial

El passat 3 de juliol va tenir lloc aquesta jornada a l’espai Boronda d’Esplugues, en el marc dels preparatius del 5è Congrés de les Dones del Baix Llobregat.

En primer lloc, l’alcaldessa Pilar Díaz i la consellera de dones del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Vicky Castellanos, van inaugurar la jornada organitzada per l’Ajuntament d’Esplugues i el Consell Comarcal del Baix Llobregat amb l'objectiu de promoure el debat entorn les desigualtats de gènere al mercat laboral com les diferències salarials entre homes i dones o la manca de lideratge de les dones en espais de decisió.

A continuació la moderadora Blanca Moreno Triguero, sociòloga i directora de la Consultoria MiT, va donar pas a l’Eva Gajardo, secretària d’Igualtat d’UGT Catalunya, i a la Lucía López Fernández, tècnica de desenvolupament estratègic del Consell Cormarcal, que van reflexionar entorn la necessitat de superar la bretxa salarial, la bretxa de jubilació i la segregació vertical en el mercat de treball.

Per últim, va tenir lloc la taula rodona sobre lideratge formada per: Neus Martínez, directora de Relacions Institucionals i Comunicació Corporativa de Nestlé, Bet Fernández, emprenedora i cofundadora de Watlicam, i Carme Carmona, coordinadora general d'àmbits de l'Ajuntament d'Esplugues. Les ponents van destacar el treball en equip, el positivisme i la força que caracteritza a les dones en entorns laborals més masculinitzats i competitius.

Link d'interès:

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET