MiT participa en el Seminari internacional, recolzat per la Comissió Europea i l'AECID a Bolívia

Sota el títol "El Dret Penal com a resposta a la violència masclista. Lliçons apreses i desafiaments", es va celebrar el seminari internacional.

El seminari internacional va contar amb la presència de la Dra. Julieta Montaño, presidenta de l'Oficina Jurídica de la Dona a Bolívia, la Dra. Marcela Borja i la Coronel Zaida Mariaca i com conferència final, Blanca Moreno, sociòloga de l'equip de MiT.

L'Oficina Jurídica de la Dona la Dona va ser fundada l'8 març 1984 per donar suport a les dones en aspectes legals i capacitar i ha celebrat enguany 2014 els seus 30 anys de suport i servei jurídic i psicològic a unes 32.000 dones del departament.

Aquest aniversari es va celebrar en un acte especial al Col·legi d'Advocats i va comptar amb la presència d'autoritats i desenes de professionals.

El Seminari Internacional es va complementar amb reunions de treball amb diferents actors institucionals, com l'alcalde de Punata, la Policia Municipal de Cochabamba i els jutges i magistrats. La intenció és promoure un projecte que sumi l'experiència professional d'intervenció en violència de gènere i capacitació i lideratge femení.

El Seminari Internacional va tenir repercussió mediàtica, i tant la Dra. Julieta Montaño com Blanca Moreno, van ser convidades a diferents canals de televisió per exposar experiències compartides del tractament de la violència de gènere des d'una mirada integral i inclusiva.

Enllaços

Vegeu notícia

Vegeu notícia

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET