Endavant amb més formacions, tallers i conferències

Comencem l’any fent una valoració positiva dels projectes realitzats i dels que ja estan en marxa.

El nostre treball s’ha focalitzat en 4 grans àrees d’expertesa:

  • Plans d’Igualtat (25%)
  • Plans de Mobilitat i seguretat  amb gènere (25%)
  • Prevenció i detecció de l’assetjament sexual i violència masclista (30%).
  • Formacions, processos participatius i conferències (20%).

Una de les àrees en les quals participem activament és en el desenvolupament de Formacions, Tallers i Conferències amb 3 objectius claus:

  1. Acompanyar a administracions públiques, empreses i entitats en la transformació cap a la igualtat de gènere, posant especial èmfasi en la prevenció de les violències masclistes i de l’assetjament sexual en l’àmbit laboral.
  2. Aplicar la perspectiva de gènere i visibilitzar les aportacions de les dones en sectors encara molt masculinitzats, com la seguretat pública, la mobilitat i les disciplines STEAM.
  3. Participar i aportar la nostra expertesa com a professionals a esdeveniments diversos d’escala internacional, estatal i autonòmica.

Destaquem la nostra participació a congressos i presentacions de gran notorietat internacional, estatal i autonòmica com l’Internatonal Mobility Congress, l’Smart City World Congress, l’acte del 25 de Novembre: Polítiques de gènere a les infraestructures de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, el 6è Congrés de les Dones del Baix Llobregat, la IV Gala dels Premis ADE Vallès, i molts més!

🎉 Gràcies pel feedback positiu i la confiança dipositada.

Continuem treballant!

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET