Apropa't a un Punt Lila: Només sí és sí. Actuem contra el sexisme, la violència masclista i la LGTBIfòbia als espais d'oci nocturn.

Tenim ja preparat el nostre Punt Lila per atendre les festes que tindran lloc aquest estiu!

Cal garantir un espai d'oci segur, lliure de discriminacions i agressions sexuals, per raó de sexe, d'orientació sexual i/o d'identitat de gènere. És necessari transformar l'oci en espais de sororitat en els quals no es tolera cap tipus d'agressió.

Els punts liles són espais d'assessorament, informació, sensibilització i actuació en casos d'agressió o discriminació sexual, enfocats a l'oci nocturn. El seu objectiu és crear un espai segur per a les dones i les persones LGTBI, fer pedagogia i atendre les denúncies d'assetjament i/o d'agressió sexual, sexista o LGTBIfòbica que puguin tenir lloc.

Els punts liles són molt importants per a donar visibilitat al compromís vers la lluita contra el masclisme i la LGTBIfòbia, expressant el rebuig a aquesta xacra social des del feminisme, disposant les estratègies necessàries i les vies d'actuació disponibles davant aquestes agressions.

Per a saber-ne més no dubtis en contactar amb nosaltres, a través del mail o del telèfon que apareixen a la web. Combatre la violència masclista i LGTBIfòbica està a les teves mans!

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET