LOS40 Primavera POP 2022, un festival lliure d’agressions sexistes i lgtbifòbiques

L’equip de MiT, sempre al costat de la prevenció, la joventut i la música.

L'equip de la Consultoria MiT, en col·laboració amb l'Ajuntament de Rubí, va organitzar, el passat 2 d'abril, el Punt Lila del festival LOS 40 Primavera POP per tal de garantir un espai d'oci segur i lliure de violències. El Punt Lila de LOS40 es va ubicar molt a prop de l'escenari de L'Escardivol, on han actuat artistes com Justin Quiles, Ana Mena, Lost Frequencies o DVICIO.

Què són els Punts Liles? Els Punts liles són punts d'informació que permeten la sensibilització, prevenció i atenció de cara a possibles agressions sexistes i/o LGTB-fòbiques. Aquests espais estan formats per professionals formats en matèria d'igualtat de gènere que, en el cas d'una situació de discriminació o violència, serien els encarregats d'activar un protocol d'actuació prèviament acordat.

Durant el festival, més de 150 persones van apropar-se per participar en les dinàmiques i activitats de sensibilització que l'equip va preparar. A més, la majoria d'usuàries va manifestar la seguretat que els aportava la presència d'aquest espai per poder acudir-hi en el cas de detectar una agressió contra les dones o contra les persones del col·lectiu LGTBI.

L’equip de MiT, sempre al costat de la prevenció, la joventut i la música.

Lluitem per unes festes lliures i segures!

Altres Punts Liles on hem participat ➪ Categoria: Punt Lila

Enllaços d'interès

https://www.rubi.cat/ca/actualitat/noticies/los40-primavera-pop-tindra-un-punt-de-prevencio-de-violencies-masclistes?set_language=ca

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET