Lideratge inclusiu: diversitat i gènere en el turisme 

Blanca Moreno imparteix un taller sobre Lideratge Inclusiu per a empreses turístiques. 

Actualment, el sector turístic es troba en una constant evolució i adaptació a noves realitats socials i culturals. Un dels reptes més importants és la integració de pràctiques inclusives i la gestió de la diversitat. 

En aquest context, durant el mes de maig, Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, va impartir un taller adreçat a totes aquelles empreses i entitats gestores del territori compromeses que volen liderar el canvi. Aquest taller va ser proposat pel Consell Comarcal de l’Anoia per a les empreses de la seva comarca, tot i que està obert a empreses de tots els territoris i va ser coorganitzat per la Cambra de Comerç de Barcelona i la Gerència de Turisme de la Diputació de Barcelona.

L'objectiu principal del taller va ser proporcionar les eines necessàries per potenciar el lideratge inclusiu i aprendre a gestionar la diversitat dins del sector turístic. A través d'aquesta sessió pràctica, les persones assistents van adquirir els coneixements per començar a liderar de manera inclusiva, atraure el talent i dissenyar noves experiències, visibilitzant l'equitat de gènere i els canvis generacionals i promovent així canvis positius en les seves entitats o empreses. 

Compartim el programa de la sessió a continuació: 

1. Què és el lideratge inclusiu?

2. Beneficis del lideratge inclusiu i de gènere

3. Claus per aplicar el lideratge inclusiu en el turisme

4. Exemples pràctics per a totes les empreses

Continuem fent visibles els valors de la inclusió i l’equitat de gènere per generar canvis positius dins de la nostra entitat o empresa!

Enllaços d’interès:

https://www.cambrabcn.org/tallers_turisme?call=1145446

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET