Compartim experiències amb dones emprenedores a la Subseu de Sant Just Desvern en el marc del 6è Congrès de Dones del Baix Llobregat

L'objectiu de l'activitat ha estat generar un debat entorn dels reptes i encerts de l'emprenedoria feminista i sobre la importància d'incorporar la perspectiva de gènere en els projectes d'emprenedoria i a les organitzacions.

Imatges de la Jornada

El passat 4 d'octubre de 2022 l'Ajuntament de Sant Just Desvern, com a subseu del Congrés de les Dones del Baix Llobregat, ha organitzat una jornada de treball titulada “Reptes i encerts de l'emprenedoria feminista: Compartim experiències”. Aquesta subseu s'ha emmarcat en la comissió del Congrés Dones en el treball del futur.

A la jornada, conduïda per Blanca Moreno, sociòloga i directora de la Consultoria MiT, experta en projectes d'innovació en gènere, s'han compartit experiències amb dones emprenedores del municipi, que han fet propostes per tal d'enriquir i potenciar l'emprenedoria en clau femenina.

La sessió va ser presentada per la consellera de Feminismes, Diversitat Sexual i de Gènere i Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Llobregat Vicky Castellanos, i la Regidora de Comerç i Consum, Turisme i Polítiques de gènere i Igualtat Alicia Murciano.

Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, conduint la sessió.
Imatge de la sessió
Imatge de la sessió

En la primera part de la jornada, es va fer una breu introducció amb algunes dades rellevants de l'Institut Català de les Dones al voltant de la bretxa de gènere a l'emprenedoria, les dificultats que travessen les dones quan volen accedir al món empresarial i el sostre de vidre. A la segona part, Blanca Moreno, va invitar a les ponents i a les dones participants a debatre sobre la seva experiència com a emprenedores.

Seguidament, es va comptar amb un diàleg entre l'emprenedora del restaurant @foodis_stjust, Anna Poveda, l'emprenedora digital de @bcnlaboratoriodearomas, Margarita Kelso, l'emprenedora potencial, Andrea Bueno i l'emprenedora de @pepamodadona, Pepa Casanys.

Cartell de la comissió Dones en el Treball del Futur

La gran quantitat de participació va fer molt enriquidora la Jornada i es va generar un espai d'aprenentatge entre les dones participants i les ponents.

Podeu veure més imatges de la sessió i seguir-nos per consultar totes les novetats diàries al nostre perfil d'Instagram @consultoriamit.

Per saber-ne més:

https://www.elbaixllobregat.cat/6congresdones

https://www.elbaixllobregat.cat/6congresdones/reptes-i-encerts-de-lemprenedoria-feminista-compartim-experi%C3%A8ncies

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET