I Trobada de Dones Joves: per una Esplugues més feminista i més jove

Més de 50 dones joves són les protagonistes d’una trobada per reflexionar i dialogar sobre l’Esplugues jove i feminista que volem

Amb el lema “Construïm Esplugues amb mirada jove i feminista”, l’Ajuntament d’Esplugues va organitzar el passat 6 de novembre la I Trobada de Dones Joves per posar en valor el talent en clau femenina. Un espai per reflexionar i dialogar sobre la ciutat d’Esplugues des d’una mirada feminista i jove.

La jornada, presentada per l’Alcaldessa d’Esplugues Pilar Díaz i la Regidora de Polítiques de dones Claudia Acebrón, va comptar amb una conferència a càrrec de Raquel Riba Rossy, il·lustradora i creadora de Lola Vendetta, i un monòleg d’Alejandra Martínez de Miguel, actriu i poeta.

A més, durant el matí de la jornada Blanca Moreno va dinamitzar un espai de debat i diàleg on es van poder recollir idees, propostes i suggeriments de les dones participants sobre temes de gran importància municipal com són la conciliació, l’urbanisme amb perspectiva de gènere i la cultura feta per dones i per a les dones, entre molts altres.

Conferència a càrrec de Raquel Riba a la I Trobada de Dones Joves d'Esplugues
Blanca Moreno a la I Trobada de Dones Joves d'Esplugues
Espai de debat i diàleg de la I Trobada de Dones Joves d'Esplugues

Més informació a:

https://www.esplugues.cat/noticias/ajuntament-organitza-la-1a-trobada-dones-joves

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET