Feminisme i Transformació Digital a la 10a Jornada #Emprenem

En un context on el futur del mercat de treball passa per la digitalització és important reflexionar sobre el paper de les dones en aquest procés de transformació.

El passat 19 de juliol es va celebrar la 10a Jornada #Emprenem a l’Espai Baronda a #EspluguesdeLlobregat. A la jornada, conduïda per Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, es va reflexionar sobre el paper de les dones en la transformació digital i es va debatre sobre com potenciar el talent femení en les disciplines CTIM - ciència, tecnologia, enginyeria i matemàtiques.

La Jornada va ser presentada per l’alcaldessa d’Esplugues de Llobregat Pilar Díaz, la consellera de Feminismes, Diversitat Sexual i de Gènere i Gent Gran del Consell Comarcal del Baix Llobregat Vicky Castellanos, i la diputada-presidenta de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç de la Diputació de Barcelona Eva Menor. La sessió també va comptar amb assistència virtual de la vicepresidenta primera del Govern i ministra d’Assumptes Econòmics Nadia Calviño que va remarcar que “encara queda un llarg camí per recórrer en igualtat de gènere”.

Espai on es va portar a terme la 10a Jornada Emprenem.
Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, conduint la sessió.

Carme Artigas, secretaria d'Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, dependent del Ministeri d'Assumptes Econòmics i Transformació Digital va realitzar una conferència Emprenedoria digital femenina i, Lourdes Muñoz Santamaria, codirectora de la Iniciativa Barcelona Open Data, va presentar dades sobre Feminisme i digitalització.

La sessió va comptar també amb la participació de Rosa Vallejo, coneguda com l'àvia tiktoker. Posteriorment, Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, va dinamitzar la taula rodona on van participar la catedrática i directora del Centre d’InvestigaciónIntelligent Data Science&Artificial Intelligence (IDEA-UPC), Karina Gibert, la directora de Business Development Manager en Leitat Aintzane Arbide i la la CEO i cofundadora de Big Onion Montse Guàrdia.

Si et vas perdre aquesta apassionant Jornada pots consultar-la a continuació:

10a Jornada Emprenem (part 1)

Per saber-ne més:

https://www.elbaixllobregat.cat/premsa/10-jornada-emprenem-sobre-feminisme-i-transformaci%C3%B3-digital

https://www.instagram.com/reel/CgNRDSCAUAk/?hl=es

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET