Punt Lila a Castelldefels: Només si dic sí és sí

L’ajuntament de Castelldefels en col·laboració amb la consultoria MiT posa en marxa dos Punts Liles durant la Festa Major.

Només si dic sí, és sí, sota aquest lema l'Ajuntament de Castelldefels va disposar de dos Punts Liles per fer pedagogia i atendre qualsevol tipus de denúncia d'assetjament i/o agressió sexual sexista i LGTBifòbica.

L’equip de MIT, amb formació específica en gènere i LGTBI va ser l’encarregat de facilitar tot el suport els dies 11 al 15 d'agost a la Festa Major d'Estiu de Castelldefels.

Els Punts Liles són punts d'informació i assessorament per atendre casos d'agressió o discriminació sexual. En aquests punts es podia trobar informació sobre què és i què fer davant de les violències masclistes i com actuar en cas de denúncia d'una agressió proporcionant una ràpida resposta.

A nivell de dades, van ser informades un total de 4.131 persones, de les quals el 64% eren dones i el restant 36% homes. Del conjunt, el 50% van ser menors de 18 anys que van mostrar molt interès i conscienciació per gaudir d’una festa major lliure de cap agressió sexista ni LGTBIfòbica.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET