Revista Cuadernos de Seguridad "A les Smart Cities, la seguretat és un treball conjunt"

La revista especialitzada en seguretat "Cuadernos de Seguridad" es fa ressò del Congrés Security Forum i de la Taula Rodona sobre Seguretat i Smart Cities on va participar Blanca Moreno.

La taula debat "Smart Cities, Seguretat Pública i Seguretat Privada. El camí cap a l'optimització " va ser moderada per Marta Reyero, periodista dels Informatius de “Cuatro”, i va comptar amb les intervencions de May Escobar Llac, Coordinadora de la Xarxa Espanyola de Ciutats Intel·ligents, Ramón Martín de Pozuelo, coordinador del postgrau en Ciutats Intel·ligents (Smart Cities) i Blanca Moreno Triguero, sociòloga i directora de Consultoria MiT.

Blanca Moreno va destacar que un dels factors fonamentals de la qualitat de vida a les ciutats, així com el grau de satisfacció i tranquil·litat de la seva ciutadania, ve determinat pel seu nivell de seguretat. "Vivim en uns entorns de tecnologia que hem d'aprofitar per procurar Seguretat", ha explicat, i alhora ha matisat que en una Smart City sempre cal la presència policial, així com la capacitació i formació dels cossos de seguretat.

Enllaços

Revista Cuadernos de Seguridad

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET