TV3 recull la feina del Punt Lila de MiT a Vilafranca del Penedès

Amb motiu del Carnaval de Vilafranca del Penedès, l'equip del Punt Lila de la Consultoria MiT és entrevistat per TV3 com a part del dispositiu per denunciar les agressions masclistes i LGTBIfòbiques.

El passat divendres 17 de febrer, l'equip de la Consultoria MiT format per 4 professionals, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilafranca, ha organitzat de nou un Punt Lila al municipi, per tal de sensibilitzar i prevenir les violències masclistes i la lgtbifòbia. Durant la nit es va donar cobertura al Ball de Gala de les 23 a les 3h, al pati de l’Escorxador amb motiu de Carnestoltes, on es va sensibilitzar a 41 persones.  

Els Punts Liles a Vilafranca, de la mà de l’equip de MiT, s’estan consolidant com punts estables de seguretat en les festes i celebracions. La majoria de les persones coneixen l’espai i van manifestar la seguretat que els aportava la presència d'aquest per poder acudir-hi en el cas de detectar una agressió.

A continuació, podeu consultar l’aparició del Punt Lila als informatius de TV3, on una de les professionals de MiT és entrevistada i concreta els detalls del servei:

Per saber-ne més:

Segueix-nos a instagram @consultoriamit

https://www.vilafranca.cat/noticies/dos-actes-del-carnaval-de-vilafranca-tindran-punts-liles


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET