1ª jornada de la Xarxa de Dones Empresàries pel motiu del dia 8 de març

En commemoració del Dia Internacional de les Dones, el passat 8 de març de 2022, l'Ajuntament de Barberà del Vallès va organitzar la 1ª jornada de la Xarxa de Dones Empresàries, una iniciativa per posar en valor el talent empresarial en clau femenina. Un espai clau per a l'apoderament social i professional de les dones, i per avançar en les reivindicacions d'igualtat efectiva en l'àmbit laboral, econòmic i social.

L’acte, presentat per l’alcalde de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Xavier Garcés Trillo, i la Tinenta d’Alcaldia i Regidora de Desenvolupament econòmic, industrial i de treball i Polítiques d’equitat de gènere Mònica Sempere Creus, va comptar amb una primera intervenció per part de la directora tècnica de Nodus Barberà Isabel Baños Martín, que va abordar els principals objectius de la xarxa i va assenyalar la importància de crear noves sinergies entre dones empresàries.

Durant la tarda, la Blanca Moreno, directora de la Consultoria Mit, va facilitar dades per contextualitzar el mercat de treball des de la perspectiva de gènere i, posteriorment, va dinamitzar la taula rodona on van participar la emprenedora d’Espai Eco. Maribel Crespo Rodríguez, la Co-Owner de BCN Troqueles Àngels Rueda Bou, i la Fundadora i CEO de Nagual Alimentación Àngels Secanella. Les ponents van intercanviar les seves experiències i coneixements, i van fer propostes per tal d’enriquir i enfortir l'economia local i el paper de les dones en aquests processos.

Enllaços d'interès:

https://nodusbarbera.cat/agenda/xarxa-de-dones-empresaries-barbera-del-valles/

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET