Manifest 8 de Març de 2024 - Consultoria MiT

El Dia internacional de les dones és un dia per reivindicar els drets de les dones en totes les esferes de la societat. Per lluitar pel nostre dret a ser tractades com a iguals, viure lliures de les violències patriarcals i de les manifestacions estructurals que se’n deriven: assetjament sexual, violència de gènere, cosificació i sexualització de les dones, feminicidis, bretxa salarial, sostre de vidre, manca d’espais i de representació, entre moltes altres.

El 8M no és un dia on felicitar a les dones ni consumir eslògans vuits de sentit. És un dia per continuar lluitant i reflexionar sobre el progrés aconseguit gràcies a la lluita feminista i al coratge de les dones que ens han precedit. Així, de la mateixa manera que milers de dones en el passat van aplanar el camí perquè avui puguem reivindicar els nostres drets i desafiar les estructures masclistes de la societat, és el nostre deure continuar avançant.

En definitiva, és una oportunitat per reconèixer la valentia i el sacrifici d'aquelles que van lluitar per la justícia i la igualtat, i per comprometre'ns a continuar el seu llegat.

Per això, us instem a participar en les activitats organitzades al vostre municipi, als cinefòrums, a les exposicions, a les presentacions de llibres, a unir-vos a la manifestació i recordar sempre que els drets que conquistem avui són per a totes les nenes i dones que encara no tenen veu o oportunitat d’accedir a ells.

Per la nostra part, des de MiT, continuarem treballant per garantir la igualtat efectiva de les dones en les administracions, empreses i institucions amb projectes amb perspectiva de gènere, amb formacions i conferències.

Juntes podem continuar construint un futur més equitatiu i lliure de violència patriarcal per a totes les dones.

Per un passat, present i futur feminista, avui i tots els dies seguim.

Per saber-ne més:

Segueix-nos a instagram @consultoriamit


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET