Presentació de la Xarxa d’Empresàries i Directives de Barberà del Vallès

Les xarxes de dones empresàries permeten connectar entre referents i visibilitzar les contribucions de les dones en el mercat laboral, així com avançar en el seu desenvolupament professional.

El 8 de març: Dia Internacional de les Dones, l’Ajuntament de Barberà del Vallès i el Centre de Negocis Nodus Barberà van organitzar la jornada de Presentació de la Xarxa d’Empresàries i Directives de Barberà del Vallès. Aquesta jornada tenia com a objectiu promoure i potenciar la cooperació entre dones empresàries i emprenedores de Barberà i de l’entorn, així com posar en valor el talent empresarial en clau feminista.

Blanca Moreno, va donar el punt de sortida de la Xarxa des de la seva experiència com a Presidenta d'una associació de dones empresàries, d'ADE VALLÈS, emfatitzant la necessitat de la sororitat i com a sociòloga i directora de la Consultoria MiT, aportant una anàlisi sobre l'impacte de les dones directives i empresàries en el món laboral.

Seguidament, es va donar pas a la taula de diàleg de la xarxa d’empresàries i directives de Barberà del Vallès on van participar Àngels Rueda, de Co Owner Bcn Troqueles, Àngels Secanella, Fundadora i CEO Nagual Alimentación, Maribel Crespo, Empresària d’Espai Eco.Presidenta del Mercat Municipal 11 de Setembre, Meritxell Calvo, Cap de vendes CRT’s Sertego, Carla Bonini, CEO Base3 i Estel Alsina, Talent Partner, Horizon Talent.

La jornada va finalitzar amb el networking de gettingcontacts, una iniciativa basada en entrevistes "one to one" de deu minuts amb la finalitat d’establir contactes i potenciar una xarxa de qualitat entre empresàries i emprenedores.

Presentació de la Xarxa d’Empresàries i Directives de Barberà del Vallès.

Per saber-ne més:

https://www.bdv.cat/es/agenda/trobada-de-la-xarxa-dempresaries-i-directives-de-barbera-del-valles-networking

Segueix-nos a instagram @consultoriamit


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET