Bon acolliment entre els mitjans de comunicació de l'estudi sociològic sobre la percepció de la salut, elaborat per MiT per a Laboratoris Ferrer

Estudi sobre "La percepció del llindar del dolor” impulsat pels Laboratoris Ferrer

Un nou estudi sociològic, realitzat sobre la base d'una enquesta online a nivell estatal, amb perspectiva de gènere, extreu interessants conclusions sobre la diferència en la percepció del dolor entre les dones i els homes així com l'edat influeix en la nostra apreciació respecte de la salut.

La meitat dels homes admet que les dones suporten més el dolor que ells, mentre que un 78 % d'elles es veuen més forts i sofertes que els homes. L'enquesta també reflecteix que, en un barem de l'1 al 10, les dones diuen aguantar un dolor d'un 6,4 i els homes un 5,9.

De les principals xifres es desprèn que "les persones són cada vegada més conscients de la necessitat de fer un ús responsable dels analgèsics que són medicaments molt útils per al dolor lleu i és important prendre'ls solament quan sigui necessari”, explica el doctor Emilio Gil, director mèdic de Laboratoris Ferrer.

L'edat també és un factor a tenir en compte quan es parla de dolor. El 63.5% de les persones afirmen que amb els anys ho aguanten més respecte a quan eren joves perquè, o bé, han perdut la por que tenien durant la seva joventut davant sensacions desconegudes i doloroses (41.5%) o s'han acostumat a viure amb ell (dolor crònic) incorporant-los en la seva vida quotidiana (38.9%).

Aquest estudi ha tingut molt bona acollida entre els diferents mitjans. Per saber-ne més:

La Vanguardia

El Periódico

Infosalus

Gaes

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET