MiT amplia els seus partners amb Market Development

La importància de les col·laboracions i les sinèrgies empresarials a l’actualitat.

Dos dels eixos claus de l'èxit empresarial són, d'una banda, l'equip humà i, de l'altra, els serveis i productes oferts. En totes les corporacions, però sobretot en aquelles orientades als serveis, les persones que formen part de la plantilla són l'ànima i l'ADN de l'empresa. És important consolidar el nostre capital humà, alinear valors i objectius, potenciar la comunicació assertiva i proactiva i reforçar la pertinença i la cohesió de grup.

Per això, una de les claus és revisar la cohesió interna dels nostres equips, amb mètodes i tècniques relacionats amb el team building, el coaching directiu i executiu. Mitjançant la gamificació podem treballar tots aquells objectius que van a enfortir tant a l'equip com a les vendes i el màrqueting, a més de millorar competències i habilitats vinculades a la comunicació com al servei final amb els clients.

A més del nostre equip humà, hem de revisar la qualitat dels nostres serveis i productes per a seguir sent competitius i líders en el sector. Per a això és essencial disposar d'eines de busines intelligence a mida perquè la presa de les seves decisions es basin en informació rigorosa. Altres eines clau com la generació de panels, enquestes de satisfacció (tant de servei o producte com dels clients) o l'anàlisi de la competència perquè pugui aplicar de la millor manera el coneixement adquirit, s'han d'actualitzar periòdicament per seguir la rapidesa dels canvis que ens envolten.

Tenint com a partners a Market Development, posem a la seva disposició la presa de decisions amb coneixement. Consultoria MiT treballa amb el seu equip i analitza els seus productes i serveis, gràcies a la nostra metodologia multiestratègica aplicada a la generació de coneixement útil amb la finalitat que la seva companyia augmenti la productivitat i la bona marca.

Confiïn en Consultoria MiT per realitzar sinergies i futures col·laboracions. Els resultats els sorprendran!

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET