Com analitzar l’impacte de la violència al món local: l’Informe d’Impacte de la violència vers les dones de Sant Cugat del Vallès

Enguany s’ha presentat la setena edició de l’Informe d’Impacte de la violència vers les dones de Sant Cugat del Vallès, elaborat per MiT.

En el marc de la campanya del 25 de novembre, Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Sant Cugat ha presentat l’Informe d’Impacte de la violència vers les dones de Sant Cugat del Vallès, elaborat per la Consultoria MiT.

Es tracta d’un Informe que recull quin ha estat l’impacte de la violència masclista a Sant Cugat a través de la recopilació i l’anàlisi de les dades que recullen els diferents serveis implicats en l’atenció de la violència a la ciutat.

Les set edicions d’aquest Informe proporcionen un històric de dades des de l’any 2011 que permet traçar tendències, dimensionar serveis i planificar accions estratègiques per millorar la qualitat dels serveis d’atenció a les dones i els seus infants.

Com a novetat, a més, la present edició també ha recollit diversos testimonis de dones de Sant Cugat que han estat ateses per alguns dels serveis municipals analitzats de manera que s’ha pogut incorporar a l’Informe una visió més completa i real del que la violència de gènere pot significar per a les dones que la pateixen i donar una perspectiva de la realitat de la violència masclista més enllà de les xifres.

Links d’interès:

Notícia al web de l'Ajuntament de Sant Cugat

Notícia al TOT Sant Cugat

Notícia a El Cugatenc

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET