Prop de 50 dones es miren el món des de l'apoderament femení

Formació sobre capacitat i apoderament femení a càrrec de Blanca Moreno a l’Ajuntament de Sant Quirze

L’ajuntament de Sant Quirze del Vallès, des del servei d’emprenedoria i el de Coeducació i polítiques de gènere, organitza la primera trobada de networking de dones emprenedores del municipi.
Aquest espai de trobada i intercanvi d’experiències amb motiu del Dia Internacional de les dones s’ha celebrat al Celler de la masia Can Barra amb l’objectiu de facilitar un espai de trobada, intercanvi d’experiències, formació i apoderament a totes les dones que han emprès una iniciativa de negoci propi o la volen emprendre en un futur.

L’organització ha convidat a Blanca Moreno per exposar la seva ponència sobre apoderament femení donada la seva formació com a sociòloga especialitzada en temes d’igualtat de gènere en les polítiques públiques; com a emprenedora de la consultoria MiT on n’és la directora i per la funció de presidenta d’ADE Vallès.

Així, la ponent va aconseguir que les participants prenguessin consciència del que significa l’apoderament des de la perspectiva de gènere, experiència que va permetre l’intercanvi de les vivències des de les dificultats a les solucions compartides.

Ajuntament de Sant quirze del Vallès

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET