Reconeixement al voluntariat i la solidaritat en una jornada sobre Protecció Civil a Xàbia

Blanca Moreno, Directora de MiT, ha impartit a conferència “Protecció Civil, un bon exemple de solidaritat i voluntariat”, en el marc de la clausura del curs de voluntaris i voluntàries de Protecció Civil de Xàbia.

El passat dilluns 14 de desembre, la ciutat de Xàbia va reconèixer la dedicació del voluntariat de Protecció Civil en una jornada de reflexió i agraïment don es van entregar els diplomes a totes aquelles persones participants en el “Curs Bàsic per a Voluntaris de Protecció Civil”.

La jornada va comptar amb la conferència impartida per Blanca Moreno “Protecció Civil, un bon exemple de solidaritat i voluntariat” sobre el paper d’aquest cos en la seguretat i el benestar de les ciutats. Moreno va destacar la importància del voluntariat per posar en valor les capacitats i coneixements de la societat en la consecució del bé comú així com la necessitat de la solidaritat per provocar un canvi positiu de paradigma social.

L’esdeveniment es va celebrar a la sala d’acte de la “Casa Primicias” i va comptar amb la participació de més de 50 persones a més de la presència de José María Ángel Batalla, Director General de l’Agencia Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, José Francisco Chulvi Español, Alcalde de Xàbia, José Luis Luengo Medina, Regidor de Protecció Civil, Josefa Gisbert Villaplana, Regidora de Seguridad Ciudadana i José Antonio Monfort, intendent en cap de la Policía Local de Xàbia.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET