Lideratge femení o lideratge feminista? On et situes?

Curs: Claus per al lideratge de dones als ens locals

El LAB de Bonnemaison, un espai innovador de la Diputació de Barcelona en matèria de polítiques públiques locals de gènere, impulsa de la mà de Blanca Moreno Triguero el curs de claus per al lideratge de dones als ens locals, dirigit a directives públiques locals seguit d’altres dues sessions amb les companyes Cristina Perez Opi i Neus Andreu.

Aquest curs es completa amb un cicle de converses bimensuals i un programa de mentoria per a dones electes locals, amb l’objectiu per a dotar d’eines per liderar des de la perspectiva de gènere a l’Administració Pública.

Específicament, els continguts que es desenvolupen en aquest curs són:

  • Lideratge femení o lideratge feminista?
  • Models i elements del lideratge des de la perspectiva de gènere
  • Liderar a l'administració pública

Aquests espais de participació permeten crear un espai d’aprenentatge comunitari, a través de les experiències d’altres dones, compartint les seves sensacions, percepcions i vivències al voltant del lideratge.

A continuació us compartim alguns dels comentaris i aportacions de les participants del curs:

A la Blanca i a la resta de companyes, moltes gràcies i fins la propera... a mi m'has recol·locat i conscient de què no anem malament, ens hem de felicitar per la feina. Seguim!

Crec que em faràs pensar sobre moltes coses que tenia normalitzades o pensava superades, i molt important aquesta necessitat de prendre distància per visualitzar la feina globalment i no entrar tant en el detall. El valor del temps també és molt important, gràcies per la sessió.

Moltíssimes gràcies per la formació. Saber de quina societat venim, però sobretot constatar que totes tenim clar cap on estem ja anant. Per mi un lideratge feminista basat en la col·laboració i deixant de banda la rivalitat.

Per a saber-ne més:

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET