Conferència inspiracional sobre lideratge feminista en la II edició #Emprenedona per impulsar la creació i consolidació de negocis liderats per dones

Valors, estratègia, full de ruta i molta energia en la conferència que Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, va impartir a @lacibascg davant de moltes empresàries, emprenedores i professionals que revisen el seu model de negoci des d’un nou prisma.

Aquesta II edició d’Emprenedona, es basa en un programa per fomentar la creació i consolidació de negocis liderats per dones. En total, hi participaran una quarantena d’empresàries i emprenedores de Santa Coloma i Sant Adrià, els dos municipis impulsors. #Emprenedona es desenvoluparà fins al desembre i inclou itineraris formatius, sessions de coaching i tutorització i networkings per ajudar a crear xarxa de suport.

Aquest programa té com a objectiu escurçar la bretxa de gènere, acabar amb la precarietat de l’emprenedoria en femení i, alhora, fer visibles iniciatives liderades per dones que contribueixin a crear referents per a futures emprenedores. I és que, en el món de l’emprenedoria continua existint una important desigualtat. Segons dades del 2021 del Ministeri de Treball, dels poc més de dos milions de persones autònomes, només el 36,2% són dones. Aquesta bretxa de gènere és multicausal, però s’explica principalment per les múltiples barreres que troben les dones a l’hora d’obrir un negoci  i pel fet d’haver de desenvolupar la seva activitat en un entorn amb estructures patrialcals.

La presentació, que ha tingut lloc a @lacibascg, ha anat a càrrec de la segona tinenta d’alcaldessa i presidenta de Grameimpuls Blanca Padrós i l’alcaldessa de Sant Adrià de Besòs Filo Cañete, que han ressaltat la importància d’impulsar aquests programes.
#SantaColoma #Gramenet #Grameimpuls 

Podeu consultar seguidament més imatges de la presentació:

Per saber-ne més:

https://laciba.gramenet.cat/es/

https://www.instagram.com/p/CfwP5uMsoTf/?igshid=MDJmNzVkMjY=

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET