Gran èxit del I Congrés Internacional Seguretat pública i smart cities celebrat a Castelló

Dijous dia 7 de novembre es va cloure a Castelló de la Plana amb un rotund èxit d'assistència i qualitat de les ponències presentades, el I Congrés Internacional Seguretat pública i smart cities: prevenció del delicte i l'incivisme.

El I Congrés Internacional de Seguretat Pública i smart cities, va abordar des d'una perspectiva tant teòrica com pràctica, les últimes tendències i investigacions en relació amb l'estudi de l'activitat delictiva i de l'incivisme a les ciutats, tot això des de la perspectiva de l'anàlisi i de la prevenció en el marc del nou paradigma de gestió pública eficient coneguda com la filosofia SMART CITY.

Prop de 500 persones varen assistir els dies 6 i 7 de novembre, a l'Auditori i Palau de Congressos de Castelló, entre les quals:
- professionals de l'àmbit de la seguretat pública (membres de les FFCCS d'arreu de l'Estat Espanyol així com de paísos com Mèxic)
- professionals vinculats amb l'Administració de Justícia (advocats i Criminòlegs)
- estudiants de titulacions relacionades (estudiants de Grau Criminologia i Seguretat, Grau en Dret, Grau en Gestió i Administració Pública).

Des de Consultoria MiT també varem ser actors i participants del Congrés ja que varem col·laborar activament en el seu disseny i, alhora, Blanca Moreno va presentar la ponència "Organització de la Policia en el S. XXI".

L'equip de Consultoria MiT que es va desplaçar a Castelló fou Blanca Moreno, directora; Jordi Pujol, CEO i Maria Mas, tècnica.

Enllaços

Notícia Congrés - Ajuntament de Castelló

Notícia Congrés - El Periòdic de Castelló

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET