III Jornada EMPRENEM: Actitud emprenedora

Blanca Moreno condueix la 3a Jornada EMPRENEM que, sota el lema Actitud Emprenedora, s’ha centrat en el foment de l’emprenedoria femenina a través de l’intercanvi de coneixements i experiències de dones de diferents perfils.

La tercera edició de la Jornada Emprenem, promoguda per l’Ajuntament d’Esplugues amb la col·laboració del Consell de les Dones del Baix Llobregat, va tenir lloc el passat dimecres dia 2 de juliol a l’Espai Baronda amb l’objectiu de propiciar les sinergies, visualitzar el talent femení i ampliar els contactes professionals entre dones.

Enguany, la jornada va girar en torn les competències i habilitats que són necessàries per a què la dona assoleixi llocs de responsabilitat. Sota aquesta idea, es va comptar amb la intervenció de diverses dones de referència que ocupen càrrecs de lideratge i responsabilitat en l’àmbit de l’empresa i de la investigació.

A banda de comptar amb la presència de l’Alcaldessa d’Esplugues de Llobregat, Pilar Díaz, i de Maria Soler Sala, consellera de les Dones del Consell Comarcal del Baix Llobregat, tres dones empresàries van donar a conèixer la seva experiència: la consellera delegada de Pompas Fúnebres de Badalona, Ana M. Gassó; la directora d’Aqua Development Network, Maria Salamero; i la directora d’EssentiabcnEvents, Vanesa Ribas.

A la taula rodona sobre investigació van seure la cap de la Plataforma d’Espectrometria de Masses de l’Institut de Recerca Biomèdica (IRB Barcelona), Marta Vilaseca; la professora de Psicobiologia i Neuropsciologia de la Universitat de Barcelona, Montserrat Pérez; i la doctora en Biologia que treballa al Memorial Sloan Kettering Cancer Center de Nova York, Verónica Rodríguez-Bravo.

La conducció de la jornada va anar a càrrec de la directora de MiT, Blanca Moreno, que a través de les seves consideracions sobre el món de l’empresa i de la ciència, va convidar a les dones participants a reflexionar sobre les dificultats i les avantatges que han tingut a l’hora d’assolir càrrecs de responsabilitat.

En finalitzar, la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues va organitzar un Cocktail Networking Solidari per fomentar els contactes i les sinèrgies entre les dones participants a la jornada.

Enllaços

Programa de la III Jornada

Web de la Xarxa de Dones Emprenedores d’Esplugues

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET