MiT recolza que Sant Cugat tingui segell de Ciutat Amiga de la Infància fins al 2020!

 

En el marc de l'avaluació del Pla Local d'Infància i Adolescència, MiT col·labora amb el Patronat Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Sant Cugat.

El passat 13 d'octubre la secretaria permanent de Unicef va atorgar la renovació del segell Ciutat Amiga de la Infància a Sant Cugat del Vallès fins al 2020. Aquest distintiu reconeix l'esforç del govern local per continuar utilitzant i aplicant el Pla Local d'Infància i Adolescència (PLIA), eina fonamental per a estructurar totes les polítiques vers la infància i l'adolescència, des que es va posar en marxa en novembre del 2012.

L'equip de MiT va col·laborar, durant el darrer trimestre, amb el Patronat Municipal d'Educació de l'Ajuntament de Sant Cugat, amb un doble objectiu: el primer, avaluar el grau d'implantació del PLIA, i el segon, apuntar quines són les actuals necessitats de la infància i adolescència. Aquest treball va ser possible gràcies a la col·laboració del personal tècnic de totes les àrees implicades (Educació, joventut, polítiques socials, participació ciutadana, etc.), amb diferents sessions de treball i participació amb la comunitat educativa.

A través d'aquesta avaluació es van formar les estratègies pel futur Pla Local d'Infància, Adolescència i Joventut per millorar el benestar de la infància i adolescència de Sant Cugat que superen el 25% de la població.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET