MiT participa a la jornada “Un matí amb l’ADE: Construïm Empresa, Construïm Societat”

Blanca Moreno condueix la jornada “Un matí amb l’ADE: Construïm Empresa, Construïm Societat” celebrada el passat divendres 12 de desembre a l’SC Trade Center de Sant Cugat.

El passat divendres 12 de desembre, l’Associació de Directives, Empresàries i Professionals del Vallès (ADE Vallès - www.adevallès.cat) va organitzar la jornada “Un matí amb l’ADE: Construïm Empresa, Construïm Societat” amb l’objectiu de visibilitzar el talent femení i fomentar el networking empresarial entre dones.

La jornada, organitzada en col•laboració amb l’Ajuntament de Sant Cugat i l’SC Trade Center, va comptar amb les intervencions de tres professionals de reconegut prestigi que van aprofundir en el coneixement de diverses temàtiques relacionades amb la gestió i direcció empresarial.

L’obertura de l’acte va anar a càrrec de Montse Vilamitjana, Presidenta d’ADE Vallès, Lluís Fernández, Director de la Fundació Sant Cugat Actiu, i Alèxia Porqueras, Directora Corporativa de SC Trade Center.

Seguidament, Blanca Moreno, Directora de Consultoria MiT i Vicepresidenta d’ADE Vallès, va donar el tret de sortida a les conferències. La primera, a càrrec de Montserrat Peñarroya, Directora de l’Instituto de Investigación 3iSIC, es va centrar en l’evolució de la web, des dels inicis amb la web 1.0 fins l’actual web 3.0. Peñarroya també va donar claus per millorar el posicionament a internet de les empreses i va oferir algunes pinzellades sobre les estratègies de màrqueting a la xarxa.

En segon lloc, Sílvia Forés, Human Resources Manager a Bové Montero y Asociados, va presentar la seva conferència “Ull clínic o preparació? Pistes per a seleccionar els i les millors” i va donar a conèixer alguns consells per millorar un aspecte tan essencial en la gestió empresarial com és la selecció de personal.

Estrella Montolío, Catedràtica de la Universitat de Barcelona, va oferir la tercera de les conferències “Conversar, negociar, parlar en públic… quan l’entorn porta corbata”. Montolío va fer un repàs dels principals obstacles amb què es troben les dones a l’hora de comunicar en entorns masculins i va donar algunes claus per superar-los.

Després d’un participatiu torn de preguntes, la jornada va comptar amb el sorteig de llibres de les ponents. Finalment, Susanna Pellicer, Tinenta d’Alcaldia de Serveis a la Ciutadania va realitzar el tancament de l’acte juntament amb Montse Vilamitjana i Alèxia Porqueres, i es va donar pas al dinar a peu dret i al networking.

Enllaços

Notícia TOT Sant Cugat

Entrevista Blanca Moreno al Diari de Sant Cugat

Entrevista Blanca Moreno TOT Sant Cugat

Notícia Cugat.cat

Notícia Sant Cugat Informa

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET