Nova formació sobre perspectiva de gènere a entitats ciutadanes del municipi de Barberà del Vallès a càrrec de Blanca Moreno.

Existeix la necessitat com a entitats ciutadanes de prendre consciencia de la importància d’aplicar la igualtat de gènere per permetre una mirada crítica de la societat i una transformació individual i col·lectiva.

El programa Municipal de polítiques per la igualtat de gènere i el Programa Municipal de participació ciutadana de l’Ajuntament de Barberà del Vallès van organitzar aquesta formació el 22 d’octubre a la Biblioteca Esteve Paluzie.

L’objectiu de la formació fou sensibilitzar sobre les discriminacions de gènere i com es tradueixen en tots els àmbits, donar eines a les entitats per poder incorporar la perspectiva de gènere a nivell intern i extern, i per últim, veure els avantatges i beneficis que això suposa per a l’entitat i per a la societat.

A la sessió participaren 23 persones: 18 dones i 5 homes de diverses entitats de Barberà del Vallès: Associació per a la Igualtat de dones, Kol·lectiu de dones de Barberà, Assamblea Nacional Catalana de Barberà del Vallès, Grup d’Agitació Cultural Ateneu Barbarenc, Casal Popular Tangram, AVV Parc Europa, Associació pel canvi social, pacífic i democràtic i Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET