Presentació de l’estudi Sant Cugat en Masculí, un estudi inèdit i pioner a tota Catalunya

L’estudi Sant Cugat en masculí, realitzat per l'equip de Consultoria MiT, analitza quin és el perfil dels homes de la ciutat i el compara amb el de les dones a fi de dissenyar polítiques municipals d’igualtat.

La tinenta d’alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, acompanyada de Blanca Moreno sòcia-directora de MiT, han presentat les principals dades de l'informe.

Aquest estudi analitza el perfil general dels homes de Sant Cugat i la seva realitat social. El document és una continuació de l’estudi Sant Cugat en femení II, que es va presentar al març de l’any passat.

L’objectiu final que ha motivat l’elaboració dels dos documents és obtenir dades per poder orientar les polítiques d’igualtat de Sant Cugat.

La confecció del document ha comptat amb una subvenció de l’Institut Català de les Dones (ICD) i la Diputació de Barcelona.

Al llarg de la presentació, la tinenta d’alcalde ha remarcat que “l’estudi que presentem avui és molt complet i rigorós, segurament dels més rigorosos que s’han confeccionat a l’Estat. Hem de tenir en compte que hi han participat unes 1.000 persones”. Així mateix, Susanna Pellicer ha dit que “les dades ens permetran endegar les polítiques d’igualtat necessàries”.

Enllaços

Veure notícia a "cugat.com" sobre l'estudi

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET