L’Ajuntament de Castellbisbal presenta el seu II Pla d’Igualtat de Gènere, elaborat per MiT

L’acte de presentació va comptar amb les intervencions de la Regidora de Serveis a la Ciutadania, Educació i Participació Ciutadana, Melania Solís, l’alcalde, Joan Playà, el diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació, Antoni Garcia, la periodista Elisenda Roca i la directora de la Consultoria MiT, Blanca Moreno.

El passat 7 de març, en el marc de les Jornades per la Igualtat 2018 del Dia Internacional de les Dones organitzades per l’Ajuntament de Castellbisbal es va dur a terme l’acte de presentació del II Pla d’Igualtat de Gènere de Castellbisbal (2017-2021), elaborat amb el suport de la Diputació de Barcelona per la Consultoria MiT.

A l’acte van intervenir-hi, per part de l’Ajuntament de Castellbisbal, la Regidora de Serveis a la Ciutadania, Educació i Participació Ciutadana, Melania Solís i l’alcalde, Joan Playà. Antoni Garcia, diputat d’Igualtat i Ciutadania de la Diputació de Barcelona, va intervenir destacant la importància dels plans d’igualtat per assolir una major equitat de gènere i, per tant, una societat més cohesionada, democràtica i lliure.

La periodista Elisenda Roca va realitzar una exposició sobre els conceptes claus de la igualtat de gènere i la sociòloga i directora de la Consultoria MiT, Blanca Moreno, va emmarcar els conceptes de la igualtat de gènere en el discurs feminista posant especial èmfasi en la jornada reivindicativa del 8 de març d’enguany així com en la sororitat entre les dones.

L’acte ha estat el tret de sortida del II Pla d’Igualtat de Gènere de Castellbisbal (2017-2021) i ha permès presentar el procés a la ciutadania així com activar les comissions participatives que acompanyaran el procés d’implementació del Pla.

Links d'interès:

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET