Més de 500 professionals de la Diputació de Barcelona s’han format aquest més de juliol!

La Diputació de Barcelona ha organitzat sessions  formatives pel seu personal per aplicar la transversalitat de gènere en totes les polítiques públiques.

Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, ha estat l’encarregada de dur a terme aquestes càpsules de coneixement especialitzat. Des de la Direcció de Serveis Formatius de la Diputació de Barcelona s’ha apostat per instruir a la seva plantilla i dotar-la de claus per la implementació de les polítiques d’igualtat de gènere. Durant aquests cursos, els quals s’han realitzat a diferents ubicacions com La Maternitat, Mundet o l’Espai Francesca Bonnemaison, entre d’altres, s’ha aprofundit en l’aplicació de la perspectiva de gènere. Amb una metodologia molt participativa i adaptada amb exemples i bones pràctiques per tal que tant els alts càrrecs com perfils professionals tècnics puguin dissenyar i executar totes les polítiques públiques de l’Administració a la transversalitat de gènere.

 

Aquestes formacions han tingut una molt bona avaluació entre l’alumnat, amb més de 500 persones assistents i alguns dels Serveis que hi ha participat són: Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, Servei Jurídic-Administratiu, Servei de Contractació, Direcció de Serveis de Planificació Econòmica, Gerència de Serveis d'Assistència al Govern Local, Direcció dels Serveis de Recursos Humans, Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació, Gerència de Serveis de Turisme Desenvolupament Econòmic Local.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET