Entrevista a Blanca Moreno a Vilassar Ràdio: Seguretat amb Perspectiva de Gènere

Blanca Moreno detalla la formació sobre seguretat amb perspectiva de gènere adreçada a la Policia Local de Vilassar de Mar al programa "Parlant de Tot" de Vilassar Ràdio.

La darrera setmana, Blanca Moreno, sociòloga i directora de la Consultoria MiT, va conduir una sessió formativa, de dues hores de durada, sobre seguretat amb perspectiva de gènere adreçada a la Policia Local de Vilassar de Mar. L'objectiu de la formació va ser sensibilitzar en matèria d’equitat de gènere entre dones i homes i facilitar eines pràctiques per aplicar la perspectiva de gènere en la seguretat local.

A la sessió, desenvolupada a l'Espai Galbany, es va tractar el marc jurídic tant de les polítiques d’igualtat efectiva entre dones i homes com de la violència masclista, generant un debat entorn de l’aplicació de la legislació vigent i els canvis que suposen les darreres modificacions legislatives. També, es va incidir en la necessitat de continuar treballant en la incorporació de la perspectiva de gènere en els cossos policials.

Aquesta sessió està emmarcada dintre del Pla d'Igualtat 2022-2025 i del Pla Local de Seguretat amb perspectiva de gènere que vam presentar durant el darrer any.

Així, compartim amb vosaltres l'entrevista de Ràdio Vilassar a Blanca Moreno, on podreu coneixer més detalls sobre la formació:

Per saber-ne més:

Segueix-nos a instagram @consultoriamit


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET