MiT ajuda a trobar els tresors a través del team building games a Pelikan

Blanca Moreno i Joana Sanz dirigeixen la càpsula de creixement, team building games Elements, per potenciar la cohesió del treball en equip de l’empresa Pelikan España.

Des del dia 2 al 4 de febrer, Pelikan Espanya, ha celebrat la seva Convenció anual a Barcelona, i MiT ha dirigit una càpsula de creixement i consolidació dels equips de treball, amb perfils professionals dels departaments de màrqueting, vendes, administració, logística i recursos humans.

Aquesta dinàmica formativa de team building games Elements, que va ser la cloenda de la convenció anual de Pelikan Espanya, va tenir la finalitat de reforçar els valors de l’empresa, potenciar la comunicació assertiva i proactiva, cohesionar la plantilla cap al treball per competències professionals orientades a l’objectiu. És a través de la gamificació que MiT va treballar per tal de reforçar aspectes tant importants com són la confiança mútua, la generació de valors comuns i l’orientació a resultats.

Des de MiT tenim clar que per la comunicació interna dins dels equips és clau per a la resolució de conflictes i la col·laboració efectiva del grup de treball, ja que com més cohesionat estigui aquest, millors resultats, professionals i personals, s’obtindran.

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET