Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social. Des de MiT també hi participem!

Cugat.cat ha començat aquest dilluns la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer les conseqüències socials de la crisi i engegar una gran recollida d'aliments.

Un dels reptes de la iniciativa és conscienciar la ciutadania i fer visible situacions de pobresa i exclusió social a la ciutat de Sant Cugat. L'altra aposta de la Setmana és una gran campanya de recapte d'aliments amb més de 70 punts de recollida i que aniran destinats al menjador social i al banc d'aliments de Càritas. Els queviures que sol•liciten són llet, oli d'oliva, llegums, tonyina, tomàquet triturat, sucre i farina.

La sociòloga Blanca Moreno, directora de MiT, ha estat entrevistada per analitzar la tendència de la pobresa des de l’inici de la crisi, on dóna a conèixer una radiografia en què també apareixen famílies que abans gaudien d'una situació benestant.

La Setmana tancarà amb la constitució de la Taula per la Inclusió, aquest divendres, a les set de la tarda. Un nou espai de participació sobre aquesta problemàtica on l'Ajuntament vol implicar totes les entitats del sector.

Enllaços

Vegeu notícia QGAT.CAT

Vegeu vídeo

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET