Taula rodona: Claus actuals de l'emprenedoria en femení i la promoció econòmica

El passat 21 de març, la sociòloga i directora de la Consultoria MiT, Blanca Moreno, i la tinenta d'alcaldia de promoció econòmica de l'Ajuntament de Cambrils, Ana López, juntament amb l'empresària reconeguda i membre de la SECOT, Grego Martín, guiades per la periodista Ariadna Escoda van participar a la taula rodona “Emprenedoria en femení" amb la presentació del llibre “Biografies rellevants de les nostres emprenedores” d'Àngel Font.

A la sessió, que formava part de les Jornades per la Igualtat de Gènere de l'Ajuntament de Cambrils, s'exposaven els pros i contres de l'emprenedoria en femení, les claus del mercat laboral i com la socialització rebuda en la infància influeix en la carrera professional de les dones.

També es va fer referència a la dificultat de conciliació de la vida personal, familiar i professional i l'elevada bretxa salarial de Catalunya, xifra que actualment se situa en el 24%, en detriment de les dones.

Totes aquestes qüestions s'encabien en el context de les biografies de les 35 dones emprenedores que Àngel Font van recollir en el seu llibre, entre les quals una de les protagonistes és na Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT.

Per saber-ne més:

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET