Trencant els sostres de vidre a la IV Gala dels Premis ADE Vallès

Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, rep el reconeixement a la IV Gala dels Premis ADE Vallès com a presidenta antecessora de l’associació.

El passat divendres 27 de novembre, es va celebrar la gala anual de l'Associació de Dones Directives, Empresàries i Professionals (ADE Vallès) al restaurant Masia Can Ametller de Sant Cugat. Coincidint amb la commemoració del desè aniversari de la fundació de l'associació, es van entregar els premis ADE Vallès 2022.

Blanca Moreno, directora de la Consultoria MiT, va assistir a la cerimònia, on va rebre el reconeixement per haver format part del projecte com a presidenta antecessora de l’Associació. Aquest reconeixement va ser compartit de manera conjunta amb la sòcia fundadora i primera presidenta d’ADE Vallès, Montse Vilamitjana i amb l’actual presidenta, Mónika Blasco

“Com a Presidenta va ser una gratificant experiència que m'omple d'orgull haver contribuït a aquest projecte que no para de créixer.” - Blanca Moreno.

Reconeixements a la V Gala dels Premis ADE Vallès

A la nostra societat, on el patriarcat està profundament arrelat, el lideratge s'ha associat històricament a figures masculines. Com a dones hem d'aprendre a enderrocar les barreres: les que ens envolten, però especialment les que són dins nostre.

Assentar els valors de la paritat en la cultura corporativa i posar en valor l'emprenedoria, el lideratge i el talent femení és necessari per avançar cap a una major igualtat de gènere. En aquesta lluita per la igualtat, associacions de dones empresàries com ADE Vallès són crucials per seguir trencant els sostres de vidre i aconseguir que les dones estiguin plenament reconegudes al món empresarial.

Des de la Consultoria MiT continuem treballant per deconstruir els estereotips sexistes i per fomentar l’empoderament i el talent en clau femenina!

Gràcies per l’esforç a tota la junta actual d’@adevallesoc per continuar fent-ho possible!

Per saber-ne més:

Consulteu les fotografies de la Gala a: https://www.totsantcugat.cat/imatges/iv-gala-premis-ade-valles-2022_66294113.html


DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET