MiT s’implica contra la violència de gènere

En motiu del 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència vers les Dones, la Consultoria MiT, conjuntament amb d’altres empreses santcugatenques, ha donat a conèixer les accions que realitza per combatre la violència de gènere.

La Fundació Sant Cugat Actiu conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Cugat, volen donar a conèixer la implicació de les empreses de Sant Cugat amb la Responsabilitat Social Corporativa (RSC), concretament en la lluita contra la violència de gènere.

Una de les primeres actuacions que s’ha organitzat ha estat un acte el passat 29 de novembre per posar de relleu les accions que les empreses de Sant Cugat fan per combatre la violència vers les dones. A través d’aquesta actuació, es posa en valor la tasca de RSC d’aquestes empreses per tal que serveixin de referència i puguin fer créixer la xarxa municipal d’implicació contra la violència de gènere.

En el marc d’aquesta difusió, la Consultoria MiT ha donat a conèixer la seva implicació en la lluita contra la violència vers les dones. En aquest sentit, MiT disposa de personal format i sensibilitzat vers la igualtat i la lluita contra la violència de gènere, alhora que fa difusió de dades i informes i formació per tal de sensibilitzar la ciutadania sobre la incidència d’aquesta xacra social.

Enllaços
ADE Vallès

DESENVOLUPAT PER VOLCÀNIC INTERNET